Omet al contingut

Què és

CADIRA i CADERA, en català i castellà, són l’evolució del grec kathêdra

Cadira, moble utilitzat per seure que té respatller. 

Cadera, articulación donde se une el hueso del muslo con el de la pelvis. 

CADEERA, moviment d’aixecar-se d’una cadira per moure la cadera

CADEERA és un espai on es gestiona coneixement sobre Educació i Cultura. Aquí s’investiga, es genera i es comparteix contingut sobre el binomi Educació i Cultura. En el marc d’unes jornades i de la mà de persones expertes, s’aborden elements i perspectives d’aquest ecosistema.

Qui és

Patricia Garrido Quiñones

Pedagoga, gestora cultural i teatrera. Caparruda en unir món cultural i educatiu, l’arquitecta i constructora de CADEERA. Ara jugant també amb altres tecnologies. Friki de moure el cos i muntar espectacles, projectes i en bicicleta.

Anna Galadriel Sanz Gómez

Pedagoga apassionada per la literatura infantil. A la nostra relatora de confiança no se li escapa res. Mentre enllesteix tots els continguts que trobeu per aquí, gaudeix de la seva petita de dos anys i fa unes galetes espectaculars.

Hector Garrido Quiñones

Dissenyador gràfic, melòman, fotògraf, ciclista i lo que surja. Un dels encarregats de donar forma i color a CADEERA. Amant del funk, els gossos i Menorca. Sí, són germans.

Guillermo Henchoz Huck

Artista visual, dissenyador gràfic i desenvolupador web. Un dels responsables del vessant virtual de CADEERA. Bon pizzer i encara millor inventor d’acudits.

Arantza Labuena

Directora i creadora escènica. El gran i còmplice altaveu de Cadeera. La nostra comunicadora, en tots els sentits de la paraula. Artista multindisciplinar i mare d’un adolescent. Performer, dancer and writer.

Puça Espectacles SL

L’empresa dedicada a la gestió i producció artística i cultural que es llença a una nova aventura sempre que pot, com és el cas. Programació, producció artística i realització, des del primer plantejament en paper, fins a l’últim detall en escena.

Sempre diuen que no volen fer coses extraordinàries, sinó convertir en extraordinàries les coses, però acaben fent les dues.

https://www.lapusa.com/